Κάισσα Παγκρατίου

Η αλυσίδα καταστημάτων προϊόντων στρατηγικής και φαντασίας Κάισσα δημιουργήθηκε το 1985 με το πρώτο της κατάστημα να ανοίγει στα Εξάρχεια, στην οδό Καλλιδρομίου όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα.

Τα επόμενα χρόνια η εταιρία ξεκίνησε το franchising, με αποτέλεσμα τη δημιουργία της Κάισσας Παγκρατίου τον Σεπτέμβριο του 1997, που αποτελεί ένα από τα πρώτα και πιο παλιά καταστήματα των καταστημάτων Κάισσα. Το πρώτο κατάστημα της Κάισσας Παγκρατίου άνοιξε στον πεζόδρομο της οδού Τιμοθέου και παρέμεινε εκεί για περίπου 8 χρόνια.

Στη συνέχεια η Κάισσα Παγκρατίου «μετακόμισε» στην πλατεία Μεσολογγίου, παραμένοντας βέβαια στο Παγκράτι. Αυτό έγινε τον Ιανουάριο του 2005.

Από τον Φεβρουάριο του 2009 και έως σήμερα, η Κάισσα Παγκρατίου βρίσκεται στην Οδό Δαμάρεως 56 και συνεχίζει να διαθέτει τα προϊόντα της, διαθέτοντας πλέον πολλαπλάσιους κωδικούς και ποικιλία προϊόντος απ’ ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Η Κάισσα Παγκρατίου αποτελεί παράλληλα και έναν χώρο ψυχαγωγίας παικτών επιτραπέζιων, παιχνιδιών ρόλων και καρτοπαίχνιδων, τόσο από το Παγκράτι όσο και από ολόκληρη της Αττική. Υπάρχει μεγάλος διαθέσιμος χώρος στο κατάστημα, ο οποίος προσφέρεται δωρεάν στους παίκτες που επιθυμούν να παίξουν ή απλά να βρεθούν και να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες.

Παράλληλα, η Κάισσα Παγκρατίου πραγματοποιεί σε σταθερή βάση τουρνουά και παρουσιάσεις παιχνιδιών που περιλαμβάνουν επιτραπέζια παιχνίδια, παιχνίδια με μινιατούρες, καρτοπαίχνιδα κλπ., προσφέροντας διασκέδαση και δώρα στους συμμετέχοντες.