Κατασκευή και ανάπτυξη ιστοσελίδων απο 400€

Εκκινήστε την διαδικτυακή σας παρουσία τώρα!

Καλέστε μας στο 210 7623953 και 697 7381651 ή στείλτε email στο [email protected]

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Kaissa Pagratiou
Rouge Parfumeries

Responsive σχεδιασμός

Ο responsive σχεδιασμός είναι σαν να έχετε έναν σούπερ έξυπνο ιστότοπο που μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιείτε, είτε πρόκειται για μια τεράστια οθόνη υπολογιστή είτε για ένα μικροσκοπικό smartphone. Φανταστείτε έναν χαμαιλέοντα που αλλάζει τα χρώματά του για να ταιριάξει με το διαφορετικό περιβάλλον - λοιπόν, ένας responsive ιστότοπος κάνει κάτι παρόμοιο! Προσαρμόζει αυτόματα τη διάταξη, το μέγεθος του κειμένου και τις εικόνες του, έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να περιηγηθείτε και να απολαύσετε το ίδιο φοβερό περιεχόμενο, ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε σε μια μεγάλη οθόνη, σε ένα tablet ή ακόμη και στο τηλέφωνο τσέπης σας.

SEO

Το Search Engine Optimization, ή εν συντομία SEO, είναι σαν να δίνετε στην ιστοσελίδα σας μια ιδιαίτερη δύναμη ώστε να ανακαλυφθεί εύκολα από τις μηχανές αναζήτησης όπως η Google. Φανταστείτε τις μηχανές αναζήτησης ως μια γιγαντιαία βιβλιοθήκη, όπου οι άνθρωποι πηγαίνουν για να βρουν πληροφορίες. Τώρα, φανταστείτε ότι ο ιστότοπός σας είναι ένα βιβλίο σε αυτή τη βιβλιοθήκη. Το SEO είναι σαν να τοποθετείτε το βιβλίο σας με τρόπο που να τραβάει την προσοχή , κάνοντας πιο πιθανό να το βρουν και να το διαβάσουν οι άνθρωποι. Χρησιμοποιώντας τεχνικές SEO, βελτιστοποιείτε το περιεχόμενο, τη δομή και τις λέξεις-κλειδιά του ιστότοπού σας, ώστε οι μηχανές αναζήτησης να μπορούν να καταλάβουν τι ακριβώς περιλαμβάνει ο ιστότοπός σας.

Ταχύτητα

Η ταχύτητα του ιστότοπου είναι εξαιρετικά σημαντική, διότι επηρεάζει άμεσα την εμπειρία που έχουν οι χρήστες όταν επισκέπτονται τον ιστότοπό σας. Φανταστείτε να πηγαίνετε σε ένα κατάστημα και να διαπιστώνετε ότι χρειάζεται πολύς χρόνος για να ανοίξουν οι πόρτες ή για να εμφανιστούν τα προϊόντα στα ράφια.Απογοητευτικό, σωστά; Λοιπόν, το ίδιο ισχύει και για τους ιστότοπους. Αν ένας ιστότοπος αργεί πολύ να φορτώσει, οι επισκέπτες γίνονται ανυπόμονοι και μπορεί να αποφασίσουν να φύγουν πριν καν προλάβουν να εξερευνήσουν όλο το καταπληκτικό περιεχόμενο που έχετε να προσφέρετε. Σε κανέναν δεν αρέσει η αναμονή στον σημερινό γρήγορο κόσμο!

Επιπλέον, οι μηχανές αναζήτησης, όπως η Google, λαμβάνουν υπόψη την ταχύτητα του ιστότοπου κατά την κατάταξη των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Καταλαβαίνουν ότι οι άνθρωποι προτιμούν τους ιστότοπους που φορτώνουν γρήγορα, οπότε δίνουν προτεραιότητα σε αυτούς στις λίστες τους. Ουσιαστικά, ένας αργός ιστότοπος όχι μόνο διώχνει τους πιθανούς επισκέπτες αλλά μπορεί επίσης να βλάψει την ορατότητά σας στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Η Tecraft είναι προσηλωμένη στη βελτιστοποίηση της ταχύτητας του ιστοτόπου σας, χρησιμοποιώντας κάθε δυνατό μέτρο για να εξασφαλίσει μια αστραπιαία εμπειρία περιήγησης για τους επισκέπτες σας.

Φιλοξενία

Το web hosting είναι σαν το σπίτι όπου ο ιστότοπός σας ζει στο διαδίκτυο. Μια αξιόπιστη και ασφαλής υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων διασφαλίζει ότι ο ιστότοπός σας είναι προσβάσιμος στους επισκέπτες σας όλο το εικοσιτετράωρο, χωρίς διακοπές. Παρέχει την απαραίτητη υποδομή και τους πόρους για την αποθήκευση των αρχείων σας, τη διαχείριση της εισερχόμενης κίνησης και τη γρήγορη παράδοση του περιεχομένου σας.

Συνεργαζόμαστε με την Hetzner ώστε οι πελάτες μας να έχουν την ταχύτερη και ασφαλέστερη δυνατή εμπειρία φιλοξενίας.

Χρησιμοποιώντας διακομιστές που βρίσκονται στην ΕΕ, προσφέρουμε ασφαλή αντίγραφα ασφαλείας, επεκτασιμότητα, έλεγχο και ασφάλεια σύμφωνα με τα πρότυπα της ΕΕ.

Εκκινήστε την διαδικτυακή σας παρουσία τώρα!

Καλέστε μας στο 210 7623953 και 697 7381651 ή στείλτε email στο [email protected]